látogató számláló

Regisztráció

A Budapest Data Fórum 2021 júniusában online formátumban várja a résztvevőket. A programban keynote előadások, technikai prezentációk és esettanulmányok szerepelnek.

A konferenciát megelőző héten számos kétszer félnapos workshopot is kínálunk az egyes témákat jobban megismerni kívánó résztvevőknek.

Részvételi díjak

Az egyes jegytípusokat és áraikat a következő táblázat tartalmazza:

Nap First minute árak
május 7-ig
Early bird árak
június 1-ig
Standard árak
WORKSHOPOK  60 000 Ft
KONFERENCIA 
(jún. 23-24. szerda, csütörtök)
56 000 Ft 64 000 Ft 80 000 Ft

A megadott árak személyenként értendők és nem tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Idősávos és általános kedvezmények

First minute kedvezmény
Érdemes minél hamarabb jelentkezni! A 30% kedvezményt nyújtó First minute áron május 7-ig lehet regisztrálni. A First minute kedvezmény a workshop napra nem vonatkozik.

Early bird kedvezmény
A 20% kedvezményt nyújtó Early Bird áron június 1-ig lehet regisztrálni. Az Early Bird kedvezmény a workshop napra nem vonatkozik.

Csoportos kedvezmény
A szakmai tudás folytonos fejlesztése a csapat minden tagja számára fontos, ezért ha egy cégtől legalább négyen jelentkeznek, akkor az összes Résztvevő számára 25% kedvezményt adunk, a jelentkezés időpontjától függetlenül. A Csoportos kedvezmény a workshop napra nem vonatkozik.

Akadémiai kedvezmény
A felsőoktatási intézmények hallgatói és oktatói számára különösen kedvező részvételi díjakat kínálunk az Akadémiai Partner Programunk részeként. A jelentkezéshez külön regisztrációs űrlap kitöltése szükséges, amit az Online regisztráció pont alatt lehet megtalálni.

A különböző díjkedvezmények nem vonhatóak össze (a First minute, az Early bird és a Csoportos kedvezmény sem).

 

Online regisztráció

Jegyvásárlásra online rendszerben, a regisztrációs űrlap kitöltésével és beküldésével van lehetőség, a fizetés pedig kétféle módon történhet: a regisztráció időpontjában azonnal bankkártyával vagy regisztrációt követően küldött díjbekérő alapján átutalással.

→ Tovább a regisztrációs űrlapra


Az Akadémiai Partner Program keretében partnerintézményeink hallgatói és oktatói kedvezményes akadémiai jeggyel vehetnek részt a konferencián. Ehhez külön regisztrációs űrlap kitöltése szükséges, ami ide kattintva érhető el

A konferencia ingyenes nyílt estéjére itt lehet regisztrálni.

 

Módosítási és lemondási feltételek

Az online formátumnak köszönhetően különösen rugalmas módosítási és lemondási feltételeket kínálunk:

Jegyek módosítása, lemondása
A jegyek lemondására 2021. június 9-ig díjmentesen van lehetőség. Későbbi lemondásra sajnos nincs mód, azonban a részvételi jog cégen belül átruházható. Lemondást, módosítást, átruházást csak írásban fogadunk el, kérjük, az office@budapestdata.hu e-mail címen jelezze nekünk a kért változtatásokat!

Egyéb feltételek
A konferencián való részvétel egyéb feltételeit a Részvételi feltételek és a Viselkedési Kódex szabályozza. Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.

Kapcsolat
A regisztrációval kapcsolatos felvilágosítással az office@budapestdata.hu e-mail címen, illetve a +36 70 416 2778 hotline számon állunk rendelkezésére.