látogató számláló

Tutorial nap – Gyakran ismételt kérdések

Mi az a Tutorial nap?

80 perces mini workshopok sorozata.

Mikor és hol lesz a Tutorial nap?

Június 13-án (hétfőn), a konferencia nyitásaként rendezzük meg. A Tutorial nap (és a konferencia) helyszíne a Mercure Budapest Castle Hill Hotel (1013 Budapest, Krisztina krt. 41-43.).

Online is lehet csatlakozni?

Nem, csak személyes részvételre van lehetőség, online közvetítés ezen a napon nem lesz.

Mikor kezdődik és meddig tart a Tutorial nap?

A regisztráció 8:30-kor nyit. Az első előadások 9:00-kor kezdődnek és 16:00-kor érnek véget.

Mi történik, ha valaki később érkezik?

Az egyes tutorialok nem egymásra épülnek, így a szünet utáni következő előadásokon minden hátrány nélkül részt lehet venni.

Mikor milyen tutorialok lesznek?

A nagy érdeklődésre való tekintettel az eredetileg tervezett kettővel szemben 3 teremben, tehermentesítő ismétlő előadásokkal és új tutoriallal kiegészülve zajlik a tutorial nap.

A legnépszerűbb tutorialok közül kettőt megismétlünk (dbt, illetve Snowflake), így ha valaki az elsődleges időpontban nem tud ezeken részt venni, akkor az ismétlésen lesz lehetősége rá. Érdemes tudni azonban, hogy az ismétlések egy jóval kisebb teremben lesznek, mint az elsődeges alkalmak.

Egy teljesen új tutorialt is kínálunk, amelynek témája a TimeScaleDB, a PostgreSQL-re épülő nyílt forráskódú Time series adatbáziskezelő.

A tutorialok listája és pontos beosztása itt tekinthető meg, valamint a Tutorial oldalon érhető el.

 

Hány tutorialon van lehetőség részt venni?

A nap folyamán összesen 9 különböző tutorialt kínálunk, azonban párhuzamos szekciókban, így egy résztvevő 4 témába tud belekóstolni.

Szükség van előzetes regisztrációra?

A Tutorial napra szükséges jegyet váltani, azonban a nap folyamán kínált egyes tutorialokra nincs előzetes regisztráció.

Van-e bármilyen előfeltétele a részvételnek?

A “Modern adatplatformok építőkockái” előadás kivételével minden tutorialon szükség lesz saját laptopra, valamint bizonyos tutorialok esetében előre letöltött, telepített alkalmazás megléte és/ vagy előzetes regisztráció is elengedhetetlen, melyről részletes információk az egyes tutorialok leírásában olvashatóak.

Minden résztvevőnek javasoljuk, hogy tanulmányozza előre azon tutorialok leírását, amelyeken részt szeretne venni és az ott leírtaknak megfelelően készüljön erre a napra.

Az egyes tutorialok részletes leírása a Tutorial oldalon, az adott tutorial nevére kattintva érhető el.

Mi a teendő további kérdések esetén?

Az office@budapestdata.hu e-mail címen, illetve a +36 70 416 2778 hotline számon szívesen állunk rendelkezésére.