látogató számláló

Jegyárak és regisztráció

A Budapest Data Fórum 2022. június 13-15-én hibrid formátumban várja a résztvevőket:

  • A Tutorial napon 80 perces mini workshopok követik majd egymást és személyes részvétellel történik
  • Az első konferencianap (06.14., kedd) elsősorban személyes részvétellel zajlik, de opcionálisan online is követhetőek lesznek az előadások.
  • második nap (06.15., szerda) teljes egészében online formában kerül megrendezésre.

=> Az online regisztrációs űrlap itt érhető el – A regisztráció lezárult!

Részvételi díjak

Az egyes jegytípusokat és áraikat a következő táblázat tartalmazza:

Jegy típusa First Minute árak
(május 1-ig)
Early Bird árak
(május 31-ig)
Standard árak
Tutorial nap (csak személyes) 42 000 Ft 48 000 Ft 60 000 Ft
2 napos “hibrid” konferenciajegy (1. nap személyes, 2. nap online részvétel) 70 000 Ft 80 000 Ft 100 000 Ft
2 napos “Csak online” konferenciajegy (mindkét nap online részvétel) 56 000 Ft 64 000 Ft 80 000 Ft

A tutorial nap és az első konferencianap részvételi díja tartalmazza az ebédet és a kávészüneteket, amelyek külön tételként, közvetített étkezési szolgáltatásként jelennek meg a számlán, az erre fizetendő közterhek a résztvevőt terhelik. A megadott árak személyenként értendők és nem tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Idősávos és általános kedvezmények

First Minute kedvezmény
Érdemes minél hamarabb jelentkezni! A 30% kedvezményt nyújtó First Minute jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, legkésőbb 2022. május 1-ig.

Early Bird kedvezmény
Az Early Bird árak 20% kedvezményt biztosítanak a konferenciára.

Csoportos kedvezmény
A szakmai tudás folytonos fejlesztése a csapat minden tagja számára fontos, ezért ha egy cégtől legalább négyen jelentkeznek, akkor az összes Résztvevő számára 25% kedvezményt adunk, a jelentkezés időpontjától függetlenül. Csoportos jelentkezés esetén keressen bennünket elérhetőségeinken!

Akadémiai kedvezmény
Akadémiai Partner Programunk keretében a csatlakozó intézmények oktatói és hallgatói kedvezményes akadémiai belépőjeggyel vehetnek részt a konferencián. Részletek hamarosan.

A különböző díjkedvezmények nem vonhatóak össze (a First Minute, az Early Bird és a Csoportos kedvezmény sem).

Online regisztráció

Jegyvásárlásra online rendszerben, a regisztrációs űrlap kitöltésével és beküldésével van lehetőség, a fizetés pedig kétféle módon történhet: a regisztráció időpontjában azonnal bankkártyával vagy regisztrációt követően küldött díjbekérő alapján átutalással.

=> Az online regisztrációs űrlap itt érhető el – A regisztráció lezárult!

 

Jegyek módosítása, lemondása

A hibrid formátumnak köszönhetően különösen rugalmas módosítási és lemondási feltételeket igyekszünk kínálni!

Amennyiben a körülmények változásai vagy egyéb okok miatt szükségessé válik, akkor a megváltott konferenciajegyek módosítására (hibrid vagy online jegyre váltásra) vagy akár lemondására is lehetőséget biztosítunk június elsejéig.

Későbbi lemondást sajnos nem áll módunkban elfogadni, azonban a részvételi jog cégen belül átruházható. Amennyiben jegyét szeretné módosítani vagy átruházni, kérjük, jelezze felénk a változásokat a regisztracio@budapestdata.hu címen!

Egyéb feltételek

A személyes napon a részvétel az aktuális járványügyi szabályzásokhoz kötött. Szervezőként felelősséggel tartozunk előadóink, résztvevőink és kollégáink egészségéért, ezért fenntartjuk a jogot, hogy a járványügyi helyzet változásának függvényében egyedi korlátozásokat is alkalmazzunk, illetve a személyes részvétellel tervezett eseményeket is online formátumban rendezzük meg.

Ebben az esetben a már regisztrált résztvevők két lehetőség közül választhatnak:

  • a személyes részvételre jogosító jegyeket online jegyekké módosítjuk, az árkülönbözetet pedig visszatérítjük
  • amennyiben a Résztvevő online formátumban egyáltalán nem kíván részt venni az eseményen, akkor a Szervezők által küldött értesítésben meghatározott időpontig lehetősége van díjmentesen lemondani a részvételt.

A konferencián való részvétel egyéb feltételeit a Részvételi feltételek és a Viselkedési Kódex szabályozza. Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.

Kapcsolat

A regisztrációval kapcsolatos felvilágosítással az office@budapestdata.hu e-mail címen, illetve a +36 70 416 2778 hotline számon állunk rendelkezésére.