látogató számláló

Dinamikus árazás az adattárházban

A Nádudvari Élelmiszer Kft. -nél az elmúlt időszakban a folyamatosan és drasztikusan emelkedő költségek új kihívásokat hoztak. Az előadásban bemutatásra kerül, hogyan támogatja az adattárház az értékesítési területet, hogy gyorsan tudjanak adat alapú döntéseket hozni.

Csikós Dávid
Managing Director, Data-Driven Solutions

Csikós Dávid, a Data-Driven Solutions ügyvezetője több mint másfél évtizede foglalkozik BI tanácsadással és vállalati BI rendszerek bevezetésével. A vállalatok adat-vezérelt személetű működésének támogatását különösen izgalmas területnek tartja.

Az elmúlt időszakban olyan innovatív megoldásokat vezettek be ügyfeleiknél, mint az automata árazás, adat-vezérelt készlet optimalizáció vagy adattárház alapú jutalékszámítási rendszer.

Nagy Ádám
Chief Executive Officer, Nádudvari Élelmiszer Kft.

Nagy Ádám, a Nádudvari Élelmiszer Kft. ügyvezető igazgatója 2021. január óta. A közgazdasági végzettségű manager korábban a Deloitte-nál volt adótanácsadó, majd egy mezőgazdasági nagyvállalatot vezetett 10 évig, ahol sikeresen építette fel az adatok alapján történő gyors döntéshozatalt. Az élelmiszeriparban is ezt az oldalát igyekszik kamatoztatni, és a pénzügyi alapú döntéseivel a lehető legmagasabb eredményt kihozni az általa vezetett cégből.