English
Budapest Data Fórum | 2017. Június 12-14.

A hagyományos Adattárház Fórum konferencia idén Budapest Data Fórum néven kerül megrendezésre. Szakmai fókuszunk is szélesedik: az Adattárház és  Big Data témakörök a Data Science területtel bővülnek ki. A  Budapest Data Fórum nagyszerű lehetőséget kínál a szakmai tájékozódásra és az ismeretek elmélyítésére, a klasszikus adatintegrációs problémáktól az adatmodellezésen keresztül a legmodernebb Big Data technológiákig.

 

Program

A konferencia három fő fókusza az adattárházak, a Big Data és a Data Science.

Data Job Fair
A keddi ingyenes nyitóestén egy állásbörzét szervezünk az adatokkal foglalkozó szakemberek számára, amihez egy Big Data Meetup is kapcsolódik.

Részletes program
A szerdai és csütörtöki napok plenáris és szekció előadásainak részletes programja itt érhető el: budapestdata2015.sched.org, ahol több különböző nézetből lehet választani (részletes lista, programrács, előadólista, mobil verzió), valamint bejelentkezés után van mód egyedi napirend összeállítására is.

Pénteki workshopok
Pénteken két egész napos ( Adattárház-építés és MongoDB)  és két félnapos (Intro to Hadoop és Data Science bevezető) workshopot szervezünk.

 

Rólunk mondták

"I have to congratulate you on organizing such an outstanding event. It was professionally held and very informative.”

"Well-organized conference, really enjoyed myself. Budapest is lovely and the atmosphere was great!"

 

Fényképek tavalyról

program_img
 

Előadók

 

Jegyek

jegyek Két teljes konferencia napot kínálunk keynote előadásokkal és több párhuzamos szekcióval szerdán és csütörtökön, valamint egy külön workshop napot pénteken.
Napijegy bármely napra Kétnapos jegy bármely két napra Teljes részvétel három napra
Early Bird 45 000 Ft 82 500 Ft 112 500 Ft
Spring Special 51 000 Ft 93 500 Ft 127 500 Ft
Standard 60 000 Ft 110 000 Ft 150 000 Ft
Regisztrációs díjaink könnyen érthetőek és rugalmasak, résztvevőink pontosan kiválaszthatják, hogy mely napon szeretnék a konferenciát meglátogatni. Minél korábban jelentkezik, annál kedvezőbb árat fizet! Áraink nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t. Elindult az online regisztráció! Jelenleg a Standard árak az érvényesek.
 

Helyszín

hotel A konferencia helyszíne az idei évben is a 4 csillagos Hotel Mercure Budapest. A Résztvevőink számára kedvezményes áron biztosítunk egy- és kétágyas szobákat a hotelben.
Szobatípus Egy éjszaka Két éjszaka Három éjszaka
Egyágyas 66 € 132 € 198 €
Kétágyas 70 € 140 € 210 €
A megadott szobaárak tartalmazzák a reggelit, a Wifi használatát és az ÁFA-t. Csoportos foglalás és egyéb speciális igények esetén lépjen kapcsolatba a szervezőirodával.
 

Hírek

Twitter


 

Kapcsolat

Ha szeretne értesülni a regisztráció nyitásáról, a program alakulásáról, újabb előadókról, ezeken a módokon léphet velünk kapcsolatba: