látogató számláló

Amit a regisztráció előtt érdemes tudni

Ezen az oldalon összegyűjtöttük a konferenciával kapcsolatos legfontosabb információkat. Az itt még nem szereplő kérdések esetén szívesen állunk rendelkezésre az office@budapestdata.hu e-mail címen.

Milyen nyelven lesz megtartva a konferencia? 

A Budapest Data Fórum 2023 egy kétnyelvű konferencia, melyen magyar és angol nyelvű előadások hangzanak el. Bővebb információ a konferencia nyelvével kapcsolatban angol nyelvű posztunkban érhető el.

Hol lesz a konferencia?

Rendezvényünknek a Danubius Hotel Helia**** ad otthont. A helyszínnel kapcsolatban részletesebb információk az alábbi posztban találhatók.

Milyen programra lehet számítani az egyes napokon?

Az idei Budapest Data Fórumot a Budapest ML Fórummal közös helyszínen és időpontban rendezzük június 5-8. között. A konferenciák napokra leosztott programtervéről részletesen itt írunk.

Mit jelent a hibrid formátum?

Konferenciánkon a hibrid formátumnak köszönhetően van lehetőség személyesen és online módon is részt venni. Bővebb információk a formátummal és a jegyvásárlással kapcsolatban itt érhetők el.

Miért érdemes Budapestre látogatni? 

A konferencia mellett Budapest számos látnivalót és programlehetőséget kínál a látogatók számára. Erről bővebben angol nyelvű oldalunkon írtunk.