látogató számláló

 

Tóth Péter

Product Owner
Continental Autonomous Mobility Hungary (HU)
LinkedIn
Június 7 · Személyesen · Magyar előadás

=> Az előadás anyaga itt érhető el

Önvezető autók vezetési funkcióinak adatminőségi kihívásai

Milyen adatminőségi kérdések vannak az autóiparban? A különféle szenzorok gyártását több millió kilométernyi vezetés szimulálása előzi meg. A többszenzoros rendszerek előretörésével megnövekedett annak az igénye, hogy az alkalmazott szenzorok adatminőségét már a fejlesztés korai szakaszában vizsgáljuk és kimutassuk az esetleges anomáliákat. Minél összetettebb egy vezetéstámogató funkció, annál fontosabb, hogy alapos minőségi ellenőrzéseket végezzünk.

Az előadás a hibrid multi-cloud rendszerek implementációjának és működtetésének nehézségeit öleli fel és azt, hogy hogyan közelíti meg ezeket a problémákat csapatunk a Continental Autonomous Mobilty-nél. A fejlesztési példáink bemutatása mélyebb bepillantást enged valós helyzetekbe is.

BIO

Tóth Péter jelenleg Product Owner a Continental Autonomous Mobility magyarországi csapatában, az adatok minőségi vizsgálatát segítő termékért felelős. Hátterét tekintve különböző üzleti területeken dolgozott, elsősorban tanácsadás, könyvelés, marketing és vállalati analitikai területeken, kereskedelmi, ipari és szolgáltatási szektorokban, mint szoftverfejlesztő és adatmérnök. Multinacionális vállalatoknál, nemzetközi projektekben szerzett projekt- és csapatvezetési tapasztalatot.