látogató számláló
HU | ENG

Workshopok és képzések

A konferenciához kapcsolódó workshop és tutorialok egy-egy konkrét témakör alaposabb megismerését teszik lehetővé. Az online oktatások a konferenciát megelőző héten általában 9 és 12 óra  között kerülnek megrendezésre, így könnyen beilleszthetőek a résztvevők napirendjébe.

Félnapos oktatások

Ezek a képzések az adatmenedzsment modern koncepcióval ismertetik meg a résztvevőket. A tutorialok a konferenciát megelőző héten egymás követő napokon (hétfő-kedd-szerda) kerülnek megrendezésre, így egy jelentkező akár mindegyiken részt vehet.

 • Modern adatplatformok és architektúrák
  Áttekintés a korszerű adatplatformok építésénél alkalmazott architektúra tervezési módszerekről, bemutatva a különböző moduloknál gyakran alkalmazott népszerű szoftvereket, az adattároló rétegtől az ETL és adatminőség-elemző komponenseken át a  metaadatkezelő és töltésvezérlő megoldásokig.
 • Big Data technológiák
  Körkép a különböző big data feldolgozásra használható szoftverekről és felhőszolgáltatásokról. Részletek.
 • Adattárházas adatmodellezés
  Az adattárházak tervezésénél leggyakrabban alkalmazott adatmodellezési módszereket mutatja be, a fókuszban elsősorban a csillagsémás modellezés áll, de érintjük a data vault és a szupertáblás wide column modelleket is.  Részletek.

Workshopok

A gyakorlatorientált workshopok 2xfél naposak és június 17-én és 18-án (csütörtök-péntek) kerülnek megrendezésre, így egy résztvevő egyre tud jelentkezni.

 • Data Science bevezető Pythonban
  A workshop Python nyelvű példák és gyakorlatok segítségével ismerteti meg a hallgatókat a data science jellegű elemzések alapjaival. Részletek.
 • Deep Learning alapozó
  A workshop bemutatja az egyre szélesebb körben alkalmazott, neurális hálókra épülő deep learning gépi tanulási módszereket. Részletek.
 • Bevezetés az R használatába
  A workshop a data scientist és adatelemző szakemberek körében népszerű R statisztikai programozási nyelvvel ismerteti meg a résztvevőket. Részletek.

 

Miért érdemes részt venni?

 • A képzések terjedelme lehetőséget nyújt az egyes témák alaposabb megismerésére
 • Előadóink az adott terület nagy tapasztalattal rendelkező szakértői, így a legjobbaktól lehet tanulni
 • A kiscsoportos, online lebonyolítási forma gyors haladást biztosít

Jelentkezés

A workshopokra az online regisztráció során lehet jelentkezni:
→ Jegyárak és regisztráció

Egyedi igények esetében kérjük lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken.

 

Az egyes képzések csak a megfelelő hallgatói létszám elérése esetén indulnak. A képzések módosításának, törlésének vagy átütemezésének jogát fenntartjuk.