English

Jegyek és részvételi kedvezmények

Részvételi díjak

Idén a Budapest Data Fórumot hibrid módon rendezzük meg, így személyes és online részvételre érvényes jegyeket egyaránt kínálunk. A hibrid konferencia modellről és a tervezett programról bővebben itt olvashat.

Az online regisztrációt szeptember elsején (kedden) indítjuk el. A konferenciajegyek árából szeptember 7-ig történő regisztráció esetén 20% kedvezményt nyújtunk.
A regisztrációt lezártuk.

Az egyes jegytípusokat és áraikat a következő táblázat tartalmazza:

Nap Részvétel módja Early bird árak
szeptember 7-ig
Standard árak
WORKSHOP NAP
(szeptember 21., hétfő)
Személyesen 80 000 Ft
Online 60 000 Ft
KONFERENCIA 1. NAP
(szeptember 22., kedd)
Személyesen 48 000 Ft 60 000 Ft
Online 24 000 Ft 30 000 Ft
KONFERENCIA 2. NAP
(szeptember 23., szerda)
Csak online 24 000 Ft 30 000 Ft


A helyszíni jegyek esetében a konferencia részvételi díja tartalmazza az ebédet és a kávészüneteket, amelyek a számlán külön tételként, közvetített étkezési szolgáltatásként feltüntetésre kerülnek, az erre fizetendő közterhek a Résztvevőt terhelik.
A megadott árak személyenként értendők és nem tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Kedvezmények

Early Bird kedvezmény
Érdemes minél hamarabb jelentkezni! A 20% kedvezményt nyújtó Early Bird árakon szeptember 7-ig lehet regisztrálni. Az Early Bird kedvezmény a workshop napra nem vonatkozik.

Csoportos kedvezmény
A szakmai tudás folytonos fejlesztése a csapat minden tagja számára fontos, ezért ha egy cégtől legalább négyen jelentkeznek, akkor az összes Résztvevő számára 20% kedvezményt adunk, a jelentkezés időpontjától függetlenül. A Csoportos kedvezmény a workshop napra nem vonatkozik.

A különböző díjkedvezmények nem vonhatóak össze (az Early Bird és a Csoportos kedvezmény sem).

Online regisztráció

Jegyvásárlásra online rendszerben, a regisztrációs űrlap kitöltésével és beküldésével van lehetőség, a fizetés pedig kétféle módon történhet: a regisztráció időpontjában azonnal bankkártyával vagy regisztrációt követően küldött díjbekérő alapján átutalással.

A regisztrációt lezártuk.

Módosítási és lemondási feltételek

A koronavírus jelentette bizonytalanság miatt különösen rugalmas módosítási és lemondási feltételeket kínálunk:

Helyszíni jegyek módosítása
A személyes részvételre jogosító jegyek online jegyre/jegyekre való cseréje vagy lemondása 2020. szeptember 14-ig díjtalanul lehetséges. Későbbi lemondást sajnos nem áll módunkban elfogadni, azonban a részvételi jog cégen belül átruházható.

Online jegyek módosítása
Az online részvételt biztosító jegyek lemondására szintén szeptember 14-ig van lehetőség. Későbbi lemondásra sajnos nincs mód, azonban a részvételi jog cégen belül átruházható.

Lemondást, módosítást, átruházást csak írásban fogadunk el, kérjük, az office@budapestdata.hu e-mail címen jelezze nekünk a kért változtatásokat!

Az esemény módosítása
A Szervezők fenntartják a jogot, hogy a konferenciát teljes egészében online keretek között bonyolítsák le, amennyiben a járványügyi helyzet nem teszi lehetővé a fizikai rendezvények megtartását vagy a Szervezők megítélése szerint jelentős kockázattal járna a fizikai rendezvény megtartása.

Ebben az esetben a személyes jegyet vásárolt Résztvevők is online csatlakozhatnak az eseményhez, a személyes és online jegyár közötti különbséget a Szervezők visszatérítik. Arra is van lehetőség, hogy a jegyárak különbözetét a Résztvevő további jegyek vásárlására fordítsa.

Ha a személyes jegyet vásárolt  Résztvevő online keretek között nem kíván részt venni a konferencián, a részvételét díjmentesen lemondhatja és a befizetett részvételi díjat számára visszafizetjük.

Egyéb feltételek
A konferencián való részvétel egyéb feltételeit a Részvételi feltételek és a Viselkedési Kódex szabályozza. Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.

Kapcsolat
A regisztrációval illetve a vírushelyzettel kapcsolatos felvilágosítással az office@budapestdata.hu e-mail címen, illetve a +36 70 416 2778 hotline számon állunk rendelkezésére.