English

Serverless analitika az AWS platformon

A publikus felhő terjedésével a Cloud Big Data projektek is egyre hatékonyabban valósulhatnak meg a platform adta funkciók és fejlesztések kihasználásával. A szolgáltatók a legújabb trendeket követve és megteremtve újítják meg a ma elérhető adat szolgáltatásokat. Az előadás során az AWS felhő új generációs adat szolgáltatásait fogom bemutatni, hogyan lehet egy Big Data megoldást teljeskörűen, a korai prototípus fázistól az éles üzemig hatékonyan megvalósítani.

Sepsy Károly
Head Of Engineering, TC2

Sepsy Károly a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Karán végzett mérnök informatikusként. Már az egyetemi évek alatt célzott Oracle és Java EE továbbképzéseken vett részt, így mint Full stack és Java EE fejlesztő, olyan nagyvállalatok szoftver fejlesztési folyamataiban vehetett részt, mint a Lufthansa Hungary és Walt Disney.

2012-2016. Londonban dolgozott, ahol megismerte és elsajátította a publikus felhő szolgáltatásokkal és DevOps kultúrával kapcsolatos technikai újdonságokat. Károly az elmúlt években, mint Cloud és DevOps konzulens, valamint Solutions Architect dolgozott tanácsadó cégeknél, így változatos ügyfeleknek és projekteken dolgozhatott a korai design fázisoktól a megvalósításig, kis startupoktól piacvezető nagyvállalatokig.

Károly a magas színvonalú projekt megvalósításért és a munkatársak szakmai irányításáért felel. Érdeklődési köre: Automatizálás, Serverless és Big Data technológiák a publikus felhőkben.