English

A Budapest Data Fórum a vezető hazai adatmenedzsment és analitikai konferencia, amely 2019-ben már tizenegyedik alkalommal várja az adattárházas, Big Data és Data Science szakembereket.

 

Program

Workshopok A konferencia első, keddi napján egész napos workshopok lesznek. A témák között adatstratégia,  adattárház-építés, BI és adatvizualizáció, Big Data és Data Science.

Kiemelt témák A szerdai és csütörtöki napon délelőtt plenáris előadások lesznek, utána pedig több szekcióban technikai prezentációk és esettanulmányok kapnak helyet. Az idei év főbb témái:

  • Adattárház szekció: korszerű DW technológiák, felhőalapú DW platformok, adatintegráció, data quality, és data governance
  • Big Data szekció: Big Data és NOSQL technológiák, globális és hazai trendek, alkalmazási esettanulmányok, Hadoop, Spark, Streaming data
  • Data Science szekció: machine learning eszközök és alkalmazások
  • Data-driven business szekció: adatokra épülő üzleti alkalmazások, GDPR, fintech és AI

Kísérő rendezvények Csütörtök este pedig ismét megrendezésre kerül a Data Careers Night és Data Job Fair.  A kísérő rendezvényeken a részvétel ingyenes.

Résztvevői vélemények

 

"Gratulálok, nagyszerű rendezvény, jól összeállított programokkal”

"Nagyon jó volt, sokkal informatívabb volt mint az átlag konferenciák "

"Kiváló előadók, érdekes témák, nagyon hasznos esettanulmányok"

"Átfogó képet nyújtott a big data világáról, trendekről, örömmel hoztam el a konferencia híreit kollégáimnak."

"Első alkalommal vettem részt. Nagyon hasznosnak éreztem, sok új dolgot hallottam."

 

Előadói pályázat

Ismét pályázatot hirdetünk előadás tartására! A konferencia fő témáihoz kapcsolódó előadásokkal lehet jelentkezni, amelyek nyelve angol vagy magyar lehet. A normál konferencia előadás mellett van mód workshop vagy rövid villámelőadás tartására is. A programba bekerülő előadók ingyenesen vehetnek részt a konferencián. Jelentkezési határidő: 2019. március 24.

 

Jegyek

jegyek Minél korábban jelentkezik, annál kedvezőbb árat fizet!
Workshop nap május 21. Kétnapos jegy május 22. és 23. All Inclusive Mindhárom nap
First Minute (március 18.-ig) 60 000 Ft 72 000 Ft 132 000 Ft
Early Bird (április 15.-ig) 60 000 Ft 90 000 Ft 150 000 Ft
Standard 80 000 Ft 120 000 Ft 200 000 Ft
A részvételi díj közvetített étkezést is tartalmaz, ami a számlán külön feltüntetésre kerül, az erre fizetendő közterhek a résztvevőt terhelik. Áraink nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t. A workshop napon a First Minute ár megegyezik az Early Bird árral. Elindult az online regisztráció! Jelenleg a First Minute árak az érvényesek.  
 

Hírek

Twitter


 

Kapcsolat

Ha szeretne értesülni a regisztráció nyitásáról, a program alakulásáról, újabb előadókról, ezeken a módokon léphet velünk kapcsolatba: