English

Adatvizualizáció Power BI Desktoppal 

Áttekintés
A félnapos workshop fókusztémája a hatékony adatvizualiáció és arra a kérdésre keressük a választ, hogy hogyan építhetünk hatékony, cselekvésre ösztönző vezetői dashboardokat, hogyan tudjuk átadni egyszerűen vezetőknek a számok mögötti mondanivalót és milyen story telling eszközökkel tudjuk hatékonyan támogatni a prezentációkat.

Kinek ajánljuk?
Elemzőknek, kontrollereknek és minden olyan adatos embernek, akit érdekel a hatékony adatvizualizáció módszere és technológiája.

Előfeltételek
A workshopon a résztvevőknek saját laptopjukra lesz szükségük, amelyre telepítve van az ingyenes Power BI Desktop alkalmazás. Amennyiben szeretné megnézni telefonján a workhopon készített, telefonra is optimalizált dashboardokat is, úgy regisztrálnia kell a PowerBI.com-on és le kell tölteni az (Apple/Google/Microsoft) store-ból a Power BI alkalmazást (Mindkettő ingyenes). Minden más szükséges anyagot a tanfolyam előtt át fogunk átadni a résztvevőknek.

Tematika
• Interaktív prezentációk (Élet a Power Pointon túl)
• A hatékony dashboard titkai
• Haladó adatvizualizációs módszerek és technikák
• Hatásos prezentáció (Amikor csak 5 percünk van egy egész év adatinak bemutatására)
• Mobilos adatvizualizáció

Kővári Attila
Adattanácsadó, BI projekt kft.

Attila 20+ éve foglalkozik adattárházakkal, többszáz cégnek segített már megoldani valamilyen adatos problémáját. Rendszeresen oktat, képzésein többezer ember vett már részt.