English

Data Science CFP

A konferenciáról

A Budapest Data Fórum a legpatinásabb hazai adatmenedzsment és analitikai konferencia, amely 2017-ben már kilencedik alkalommal kerül megrendezésre. Szakmai programunk középpontjában idén ismét  az adattárházak, a Big Data és a Data Science alkalmazási és technológiai kérdései állnak.

Témák

A Data Science szekcióba a következő típusú előadásokat várjuk:

  • Technológiai előadások: Data Science eszközöket bemutató bemutató prezentációk.
  • Esettanulmányok: Hogyan oldanál meg egy üzleti vagy technikai problémát Data Science eszközök használatával
  • Eszközök, ötletek, tanácsok: Eszközök konkrét problémák megoldására, tapasztalatok megosztása a Data Science eszközök használatával kapcsolatosan.

Előadás

A konferencián lehetőséget biztosítunk standard 30 perces szakmai prezentációknak és rövidebb, 15 perces villámelőadásoknak is. A konferencia első napján megrendezésre kerülő workshop nap keretén belül pedig hosszabb, fél- vagy egész napos tanfolyamok tartására van mód.

Miért érdemes előadni?

  • Ingyenes részvétel: Minden beválogatott előadó a vendégünk. A workshopot tartó előadók a konferencia mindhárom napján, a normál előadást tartók a két fő napon, míg a villámelőadást tartók az előadásuk napján vehetnek részt ingyen a konferencián.
  • Speaker szoba: Külön termet biztosítunk az előadóknak, ahol nyugodtan fel tudnak készülni az előadásra és eszmét cserélni a többi előadóval.
  • Coaching: Szeretnél biztos lenni abban, hogy az előadásod teljes mértékben megfelel a közönség érdeklődésének, elvárásainak? Jelezd nekünk, és mi segítünk az előadásra való felkészülésedben.

Más témákban is jártas vagy?

A következő témájú előadásokkal lehet még pályázni a konferenciára: Big Data, Adattárházak, Data Science, Data-Driven Business

A jelentkezés módja

Amennyiben szeretnél jelentkezni, kérjük töltsd ki az előadói pályázat űrlapját! Jelentkezési határidő: 2017. április 2. április 24. 

A beérkezett pályázatokat a konferencia szervezőbizottsága kiértékeli és a jelentkezőket emailben értesíti az eredményekről.

Várunk szeretettel a konferencián!