English

Adattárházak CFP

A konferenciáról

A Budapest Data Fórum a vezető hazai adatmenedzsment és analitikai konferencia, amely 2017-ben már kilencedik alkalommal kerül megrendezésre. Szakmai programunk középpontjában idén ismét  az adattárházak, a Big Data és a Data Science alkalmazási és technológiai kérdései állnak.

Témák

Az Adattárházak szekcióba a következő típusú előadásokat várjuk:

  • Technológiai előadások: Adattárházas, adatintegrációs és adatminőséggel foglalkozó technológiákat bemutató prezentációk.
  • Esettanulmányok: Hogyan lehet megoldani üzleti vagy technikai problémákat adattárház eszközök használatával?
  • Eszközök, ötletek, tanácsok: Eszközök és módszerek konkrét problémák megoldására, tapasztalatok megosztása

Előadás típusok

A konferencián lehetőséget biztosítunk standard 30 perces szakmai prezentációknak és rövidebb, 15 perces villámelőadásoknak is. A konferencia első napján megrendezésre kerülő workshop nap keretén belül pedig hosszabb, fél- vagy egész napos tanfolyamok tartására van mód.

Miért érdemes előadni?

  • Ingyenes részvétel: Minden beválogatott előadó a vendégünk. A workshopot tartó előadók a konferencia mindhárom napján, a normál előadást tartók a két fő napon, míg a villámelőadást tartók az előadásuk napján vehetnek részt ingyen a konferencián.
  • Speaker szoba: Külön termet biztosítunk az előadóknak, ahol nyugodtan fel tudnak készülni az előadásra és eszmét cserélni a többi előadóval.
  • Coaching: Szeretnél biztos lenni abban, hogy az előadásod teljes mértékben megfelel a közönség érdeklődésének, elvárásainak? Jelezd nekünk, és mi segítünk az előadásra való felkészülésedben.

Más témákban is jártas vagy?

A következő témájú előadásokkal lehet még pályázni a konferenciára: Big Data, Adattárházak, Data Science, Data-Driven Business

A jelentkezés módja

Amennyiben szeretnél jelentkezni, kérjük töltsd ki az előadói pályázat űrlapját! Jelentkezési határidő: 2017. április 2. április 24. 

A beérkezett pályázatokat a konferencia szervezőbizottsága kiértékeli és a jelentkezőket emailben értesíti az eredményekről.

Várunk szeretettel a konferencián!