English

A konferenciáról

A Budapest Data Fórum a vezető hazai adattárházas, adatmenedzsment és analitikai konferencia, amely 2018-ban már tizedik alkalommal kerül megrendezésre. Szakmai programunk középpontjában idén az adattárházak, a Big Data és a Data Science alkalmazási és technológiai kérdései állnak.

Témák

  • Adattárházak. Az adattárházak fejlesztésével, üzemeltetésével és kiaknázásával kapcsolatos áttekintő előadások mellett  ide tartoznak az egyes olyan részterületek, mint a különböző hagyományos és felhőalapú DW platformok, az agilis fejlesztési módszerek és eszközök, az adatintegráció, az adatmodellezés, és az adatminőség kérdései. Részletek.
  • Big Data. A nagy mennyiségű, gyorsan keletkező és változatos formátumú adatok feldolgozására alkalmazott technológiák, a Hadooptól a NoSQL adatbázisokig. Az idén külön szekciót tervezünk az Apache Spark témakörének, ezért az ilyen előadásokat kiemelt figyelemmel kezeljük. Részletek.
  • Data Science. Az adatokban rejlő hasznos információk kinyerésére és hasznosítására szolgáló, nagy mennyiségű adatokon futó adatbányászati és prediktív analitikai módszerek és alkalmazások. Részletek.
  • Data-Driven Business. Az adatokra épülő újszerű alkalmazások az értékesítés, a marketing, az ügyfélszolgálat, a pénzügyek és az operáció területéről, a chatbotoktól a személyes pénzügyi analitikáig. Részletek.

Többszörös jelentkezés

Minden előadó pályázhat több előadásra, különböző témákban is.

Van kérdése?

A pályázattal kapcsolatban további információval Arató Bence szolgál. Ha felmerül bármilyen kérdés, akkor az arato@budapestdata.hu  e-mail címen vagy Twitteren érdeklődhetnek (@bencearato)