English

A Budapest Data Fórum a vezető hazai adatmenedzsment és analitikai konferencia, amely 2018-ben már tizedik alkalommal várja az adattárházas, Big Data és Data Science szakembereket.

 

Program

Kiemelt témák A szerdai és csütörtöki napon délelőtt plenáris előadások lesznek, délután pedig két szekció kerül megrendezésre. Az idei év főbb témái:

  • Adattárház szekció: korszerű DW technológiák, felhőalapú DW platformok, adatintegráció, data quality, és data governance
  • Big Data szekció: Big Data és NOSQL technológiák, globális és hazai trendek, alkalmazási esettanulmányok, Hadoop, Spark, Streaming data
  • Data Science szekció: data science and machine learning eszközök és alkalmazások
  • Data-driven business szekció: adatokra épülő üzleti alkalmazások, perszonalizáció és ajánlórendszerek, chatbotok, fintech és az analitika

Kiegészítő programok A konferencia első, keddi napján hosszabb workshopok kapnak helyet. Csütörtök este pdig a tavalyi  Data Job Fair eseményhez hasonlóanismét megrendezzük adatokkal foglalkozó szakembereknek szóló karrierfórumunkat és állásbörzénket.

Résztvevői vélemények

 

"Gratulálok, nagyszerű rendezvény, jól összeállított programokkal”

"Nagyon jó volt, sokkal informatívabb volt mint az átlag konferenciák "

"Kiváló előadók, érdekes témák, nagyon hasznos esettanulmányok"

"Átfogó képet nyújtott a big data világáról, trendekről, örömmel hoztam el a konferencia híreit kollégáimnak."

 

Előadói pályázat

Ismét pályázatot hirdetünk előadás tartására! A konferencia fő témáihoz kapcsolódó előadásokkal lehet jelentkezni, amelyek nyelve angol vagy magyar lehet. A normál konferencia előadás mellett van mód félnapos workshop vagy rövid villámelőadás tartására is. A programba bekerülő előadók ingyenesen vehetnek részt a konferencián. Jelentkezési határidő: 2018. március 26 (hétfő).

 

Jegyek

jegyek Minél korábban jelentkezik, annál kedvezőbb árat fizet!
Workshop nap június 12. 1 napos jegy június 13. vagy 14. 2 napos jegy június 13. és 14. All Inclusive Mindhárom nap
First Minute 60 000 Ft 36 000 Ft 72 000 Ft 120 000 Ft
Early Bird 60 000 Ft 45 000 Ft 90 000 Ft 135 000 Ft
Standard 80 000 Ft 60 000 Ft 120 000 Ft 180 000 Ft
A részvételi díj közvetített étkezést is tartalmaz, ami a számlán külön feltüntetésre kerül, az erre fizetendő közterhek a résztvevőt terhelik. Áraink nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t. A workshop napon a First Minute ár megegyezik az Early Bird árral. Elindult az online regisztráció! Jelenleg a First Minute árak az érvényesek.  
 

Helyszín

hotel

A konferencia helyszíne az idei évben is a 4 csillagos Hotel Mercure Budapest.

A szálloda címe: 1013, Budapest, Krisztina krt. 41-43.

A tömegközlekedéssel érkezők számára a hotel kényelmesen megközelíthető a Déli pályaudvartól, ahol a metró mellett számos villamos és busz is megáll.

Résztvevőink számára igény esetén kedvezményes áron biztosítunk egy- és kétágyas szobákat a hotelben. További részletekért lépjen kapcsolatba velünk.

 

Hírek

Twitter


 

Kapcsolat

Ha szeretne értesülni a regisztráció nyitásáról, a program alakulásáról, újabb előadókról, ezeken a módokon léphet velünk kapcsolatba: